Lunch på jobbet

Min snälla mamma kom förbi med lasagne till mig att ha till lunch. Nog för att jag äter mycket men orkade två tredjedelar och är så sjukt äckligt mätt. Men gott vare! ;))

Fredagen var den bästa utekvällen på länge!

I fredags var jag ute med en tjejkompis och en killkompis. Och det var fan den bästa utekvällen på himla länge! Allt var så perfekt, glada människor ute, massa skratt, seriösa prat, ingen var för full och stämningen var bara alldeles perfekt! Ville knappt gå hem :P

Vi började kvällen med att spela några matcher biljard på ett nyöppnat ställe i skanstull. Jag och min tjejkompis vann en gång var och killkompisen vann resten, offcourse ;)

Sedan fortsatte vi till scandic malmen där jag alltid går numera. Väl där blev jag och min killkompis bjudna på ett varsitt glas i baren, de börjar väl känna
igen mig nu, kul att de gillar att man kommer dit! ;) den Bartendern blev dessutom utsett till Sveriges bästa förra året - grymt!

Åkte förbi donken innan jag tog taxi hem (inte alls sent) och kröp ner hos babe och grisen.

Soffläge hel kvällen

Har suttit i soffan nästan non stop sedan jag kom hem och god damn vad jag har behövt det! Har hunnit kolla på massa program som jag annars inte följer, mest bara för att jag inte orkat bry mig riktigt om vad jag kollar på. Haha trött tjej? Jajamensan!

Jag och babe kollade precis på första avsnittet av nya serien alcatraz och jag fastnade helt! Så den ska vi absolut fortsätta se :) någon annan som sett det? Nu blir det bb och sen sömn! Förhoppningsvis händer det lite mer imorgon ;)