Dear God

Jag mår helt underbart för tillfället.. Trots vissa småsaker som inte känns helt hundra..

Haft en helt underbar dag på jobbet tillsammans med Lise, Khassi, Ann och Anne.. Fick världens kram när jag kom till jobbet imorse av Ann och dessutom hade chefen gått och pratat massa bra om mig hela dagen - kul! Dock inte så kul när en viss kund kom in med sin flickvän och raggar på mig mitt framför sin flickväns ögon och hon blir sur på MIG.. Jag har för fasen inte gjort något! Well.. Det finns många knäppa människor som sagt..

Hur som haver.. Livet är helt underbart! Jag går runt och ler hela dagarna numera.. Och blir jag ledsen/sur för något så går det över i princip på en gång.. Love it! Men jag glömmer inte sakerna, knappast.. Jag har bara insett att det inte är värt att lägga tid på sånt som inte får en att må bra/fundera mycket.. Blir det för mycket, så slår jag bakut direkt.. Så bara för att det verkar som jag glömmer saker, så åh nej..

Förresten så var lördagen helt underbart trevlig! Var hemma hos Tove först och åt jättegod middag tillsammans med henne och tjejen som hon bor hos.. Sen blev det kvarnen på söder.. Lagom kväll helt enkelt!


Innan utgång i lördags.. Somrigt! Mja, lite i alla fall :P
Tack mamma..

Jag vet att du är en av få som följer min blogg dagligen.. Du vet inte hur mycket du betyder för mig.. För du betyder ALLT! Tack för att du finns, för att du lyssnar, för att du bryr dig och älskar mig för den jag är..

Ville bara säga det.. Och börja inte gråta nu ;)

Nu ska jag iväg till pendeln.. Kläderna är på, sminket är fixat och väskan packad med diverse saker.. Ser fram emot en trevlig kväll!

Bye bye

Svårt att förstå, få ut ord..

Det här är till dig, min vän..

När någon rivit djupa sår i ditt hjärta,
tänk på allt dåligt och känn all smärta..
Är personen värd dina tårar, all din sorg?
Är personen ens värd att vara innanför din mur, inuti din borg?
När era fina minnen väcks till liv igen och blottar sig,
tänk tillbaka på dåliga saker, varenda liten grej..
Se vad han gör med dig nu,
inte vad han gjorde igår, inte år 2007..
Får han dina kinder att blötas av tårar här och nu så fort du tänker på han?
Sluta gråt och visa dig stark, jag vet att du kan!
När det känns som alla krafter tagit slut,
har du fler på lager, det är bara tvinga de att komma ut..
Visa dig aldrig svag för någon som inte stöttar dig,
för det leder ingen vart, det skadar bara dig..
Ja.. Att bli överkörd av en bil skulle vara skönt ibland.. För att slippa tänka, slippa kämpa och slippa försöka mer.. Men livet är alldeles underbart ibland - glöm inte de bra stunderna i livet! För de finns, även om man inte alltid ser de.. Tid är allt - ge allting tid så kommer saker och ting förbättra sig.. So True..