Ändrade planer

Blev ingen middag med säljarna idag.. Inte som det verkar just nu i alla fall. Vi sitter hemma hos mig, myser med hunden o tar det lugnt med ett varsitt glas istället :) skönt med tanke på att man ska jobba imorgon också.. :)

Godnatt mina vänner!

Lovar att uppdatera mer imorgon! Blev så stressigt med allt idag, jobbet, komma hem o laga mat, ut med hunden, fixa brun utan sol osv :) önskar man hade mer tid på vardagarna till att bara ta det lugnt efter jobbet, eller varför inte kunna slippa jobba o vinna massa pengar på lotto? Haha ja det vore något för mig det .. ;) 


De fina blommorna jag fick av baby på vår 1,5 års dag :)

Dåligt med uppdatering idag

Sorry för den otroligt dåliga uppdateringen idag. Har jobbat över 10 timmar, och det var nästintill kaos på jobbet så hade ingen chans att ens slänga in ett litet blogginlägg :) Men nu är jag hemma igen, vi har käkat middag och ska snart kolla på ett avsnitt av "Supernatural". Någon som har nåt tips på någon annan bra serie som man borde börja följa kanske? :)

Imorgon blir det inge hunddagis för lillskiten, hon får gå på onsdag och fredag istället. Det får räcka för denna vecka, med tanke på hur trött hon var förra veckan efter endast två dagar på plats. Plus att jag och baby jobbar lite olika tider imorgon, vilket gör det svårt att åka och hämta/lämna lillskiten.


Imorgon bär det dessutom av på en eventuell middag ihop med en kollega och två säljare till oss som är uppe i sthlm på besök. Håller tummarna för att det kommer bli av nu, det vore så himla skoj!
Vad har ni andra gjort idag ? :)Btw. När ska snön komma egentligen? Vill börja på snowboardsäsongen! :D