Ser fram emot sommaren

Jag bara älskar sommaren! Och jag längtar verkligen till semestern nu, om min semester löser sig vill säga.. Det ska bli så underbart att bara vara ledig, hitta på massa saker med människor man gillar o bara njuta gärnet!

Lägenheten som jag tittade på och som jag såå gärna ville köpa, steg alldeles för mycket i pris så det blev ingenting med den.. Tråkigt måste jag säga! Såg verkligen det framför mig, hur jag bodde där, inredde lägenheten o älskade läget.. Nåja, det kommer fler chanser!

Sommar Sommar Sommar!

 

Jag har ingen fantasi att komma på något bra att skriva om för tillfället.. Även om jag egentligen har tusen saker i mitt huvud. Det kommer säkert lite mer senare.. Nu ska jag ner till jobbet och jobba mina sista 6 timmar för dagen :) Have a Great Day!

Att ha blivit sårad är ingen ursäkt..

Att ha blivit sårad i ett tidigare förhållande är ingen ursäkt för hur man fungerar i nuläget. Men det är en förklaring på att man fungerar som man gör. Inte sant?!

Ibland är det sjukt svårt att förstå vad en viss människa tänker eller känner.. Som jag sagt förr: det vore fasen så skönt att kunna läsa andras tankar ibland.. :) Och just nu är ett sådant tillfälle..
Tävla om att bli bananbloggare!

Jag hittade en annons på facebook om att bli bananbloggare från Costa Rica i en vecka i höst.. Därför var detta en självklar grej för mig att söka! Jag som både älskar att skriva och att resa/upptäcka nya saker..

Sök du också :)

Tryck bara här!