MUMS!

Älskar dessa nötter! Riktigt goda! Och tycka vad man vill om russin men jag älskar det och speciellt i kombination med nötter :) lite för lite chilinötter i kan jag tycka eftersom de är det godaste i hela påsen! Men det kunde inte bli mer perfekt nu när vi har dessa påsar på annons på jobbet.. ;D
 
 

Onsdag 12 juni

Godmorgon! Uppe med tuppen idag. Är såå trött men det är bara försöka vakna till liv och starta dagen! Ska ha möte med min handledare nu på morgonen innan skolan börjar. Ett möte om praktiken och vad man har för planer för höstens praktik. Jag trivdes otroligt bra på Lindex men har ett annat företag som jag så länge varit nyfiken på och funderar på att ta chansen nu när jag har den, med grymma kontakter via skolan och så. Vill inte nämna vilket företag ännu men så fort det är klart så ska jag berätta för er ;)
 
nej.. Äta frukost och sminka mig innan jag måste gå till tåget. Ha en grym dag allihopa! :)
 
 

Vinnare = simon!

Yes, simon drog hem titeln som biggest loser 2013. Han förtjänar det något enormt! Tre grymma finalister ju.. Känns riktigt tråkigt att det programmet nu också är slut. Vad ska jag nu börja följa? ;)
 
haft en riktig mys/slökväll här hemma. Smörjt in mig med brun utan sol, målat naglarna och kramats med sheila som är helt slut efter veckans första dag på dagis :)
 
Vi åt blåbärspaj till biggest loser finalen. Kändes liiiiite fel men äh, det var vi värda efter en lång dag för oss båda. Nu blir det sömn för hela slanten. Samtal med utbildninsledaren innan skolan börjar imorgon = stiga upp svintidigt!