SEMESTER!!!

Två veckors semester framför mig - hur det känns? UNDERBART!!!!

Jag ska precis börja med maten här.. Men jag kommer antagligen inte hinna blogga mer ikväll och inte heller på några dagar framöver.. Imorgon bitti drar jag och Emelie till Danmark.. Sen på fredag kommer Oscar hit, så det blir fullt ös denna vecka - but I like it alot ;)

Emelie, HoHo, Chärry, Fritz, Emmet - Nu kör vi vännen!! Längtar!
HoHo & MoMo.. Hihi
Sista jobbdagen innan semester

Hell yeah! Idag är sista jobbdagen innan semester.. Och jag har redan jobbat halva dagen, så det vill säga att jag har 4 timmar kvar till semester - ska bli helt underbart skönt! Känns dock konstigt att gå på semester nu när Viktor och alla kommit tillbaka.. Vi stod och pratade i timmar igår, han och jag.. Och han slutar antagligen till hösten som alla andra.. Funderar på att söka nytt jobb jag också.. Mamma - fortsätt i Flempan istället - berättar varför sen! Om jag fortsätter på jobbet kommer det bli otroligt tomt utan Viktor.. Han är en av väldigt få klockrena människor jag träffat i mitt liv och det är guld värt att ha en människa som han som arbetskamrat..

Nåväl.. Nog med struntprat.. Ska börja packa min väska nu om jag hinner.. Så jag slipper packa lika mycket ikväll.. För imorgon bitti åker HoHo och MoMo till Danmark.. Yeah baby! Jag längtar massor..

Längtar tills ikväll också :)

Invalidbussen, minns du vännen? ;) Haha.. Imorgon smäller det igen!
The Fray


The Fray - Heartless (cover).. Oj vad denna är mycket bättre än orginalet!! :)
LOVE IT!