Hundens o Kattens dagbok

Hundens dagbok:

07:00 - Tjohoo, en promenad. Det är det bästa som finns!
08:00 - Tjohoo, hundmat. Det är det bästa som finns!
09:00 - Tjohoo, ungarna är uppe. Det är det bästa som finns!
12:00 - Tjohoo, leka i trädgården. Det är det bästa som finns!
14:00 - Tjohoo, åka bilen. Det är det bästa som finns!
15:00 - Tjohoo, ungarna kommer hem. Det är det bästa som finns!
16:00 - Tjohoo, leka med en boll. Det är det bästa som finns!
17:00 - Tjohoo, matte och husse kommer hem. Det är det bästa som finns!
18:00 - Tjohoo, hundmat. Det är det bästa som finns!
20:00 - Tjohoo, bli kliad på magen i soffan. Det är det bästa som finns!
22:00 - Tjohoo, sova i mattes och husses säng. Det är det bästa som finns!

Kattens dagbok:

783:e dagen i fångenskap..
Mina kidnappare fortsätter att tortera mig med bisarre dinglande saker. De frossar i färskt kött medan jag tvingas leva på torrfoder och slemmig burkmat.. Det enda som håller mig igång är hoppet att jag en dag ska lyckas rymma, och den milda tillfredsställelse jag får av att klösa på möblerna. Imorgon ska jag eventuellt äta ännu en krukväxt..

Idag misslyckades jag än en gång med att döda mina kidnappare genom att försöka fälla dem med min kropp. Jag borde kanske försöka vid toppen av trapporna. I ett försök att sätta mina förtryckare ur balans, framtvingade jag en hårboll i deras favoritfåtölj. Kom ihåg: Lägg en på deras säng. Fångade en mus som jag bet huvudet av. Lade den huvudlösa kroppen vid dörren som ett tecken till mina kidnappare om vad jag är kapabel till, så att de ska gå runt i ständig skräck.

Bemötandet jag fick var en massa klappar, kramar och gullande om vilken duktig kissemiss jag är. Saker och ting går inte som planerat.. På kvällen dök deras kumpaner upp för någon slags sammankomst.. Jag blev placerad i isolering under mötet, men jag kunde känna doften av deras mat och höra brottstycken från deras kriminella planer.. Tydligen var jag inlåst på grund av min kraftfulla förmåga att framkalla något de refererade till som "allergi"..

Jag måste komma underfund med vad detta är så att jag kan använda det till min fördel. De andra internerna smörar för våra fångvaktare och jag vågar inte anförtro mit till någon av de inför risken att någon tjallar. Hunden släpps regelbundet ur sina bojor men återvänder frivilligt. Han är uppenbarligen efterbliven.

Fågeln däremot ger intryck av att vara en informatör. Han pratar med våra kidnappare regelbundet, och jag är övertygad om att han rapporterar vartenda steg jag tar. Tack vare sin placering i metallrummet är han för tillfället i säkerhet.
Men jag kan vänta..
Det är bara en tidsfråga innan mina planer infrias..

Väckt av ett sms

Ja, jag vaknade nyss av ett underbart sms ifrån en av mina bästa killkompisar.. Helt chockad, rörd, glad..

Hej :) Jag är rätt så jävla dragen nu. Tänkte bara passa på att säga hej å att du är en väldigt
speciell
person som på nåt sätt känns som min bästa vän, även om jag inte visar det så bra..
Du vet, har lite svårt att visa vad jag känner. Och jag älskar dig (på det bra sättet såklart)
och att jag vet
att du alltid kommer betyda massor för mig å att jag alltid vet att jag kan prata
om vad som helst med
dig.. Ville bara säga detta nu medan jag har modet.
Tack för att du finns och jag är faktiskt ledsen att
vi inte ses så ofta som vi borde.
Du är den finaste människan jag vet. Som sagt, ville bara att du ska veta
att jag tycker du är
underbar. Och att du betyder väldigt mycket för mig. Kan vara mig själv med dig, som
med
ingen annan.. Du kommer alltid vara nr 1. Vet inte riktigt varför jag säger det nu, kanske beror

på allt som hänt det senaste året. Men vill iaf att du ska veta att du är bäst. God Jul, saknar dig
och önskar dig all lycka. Puss


Vet inte vad jag ska säga. Är i chocktillstånd för tillfället. Aldrig hört dessa ord komma från denna människa. När man är full, är man som ärligast och jag har nog aldrig blivit så glad av ett sms som jag blev nu. Har känt mig som en dålig vän mot honom ibland, att jag inte gjort så mycket för honom som jag kanske borde.. Men nu fick jag veta, ifrån honom, att han verkligen är glad för det jag gör, och att jag betyder massor för honom. En av få människor i mitt liv som jag aldrig någonsin vill förlora eller som jag skulle svika på något sätt.. Shit, finner inte ens ord..
Ska försöka formulera något bra tillbaka och sedan somna om..
GOD JUL!

The System

Ja, mina kära vänner.. Låt mig presentera min vän - Systembolaget.
Det är en vän som funnits där hela mitt liv, men som jag inte kommit nära förrens jag fyllde 20 år och sedan dess har vi fått en god kontakt. Han vet exakt vad jag behöver beroende på hur jag mår och hur jag känner och han finns oftast där för mig. Söndagar är han lite mer stängd än vanligt, men vem är inte instängda på söndagar? Det är ju veckans tråkigaste dag..

En god vän är en sådan man kan prata med, oavsett hur man mår och hur man känner.. Denna vän finns som sagt alltid där men jag brukar försöka att inte umgås med honom när jag är ledsen och nere, för då brukar han oftast få mig att må ännu sämre än vad jag redan gjorde. Men vid de tillfällena då jag är riktigt glad och jag kommer och hälsar på, så får han mitt humör på topp! Han får mig dessutom alltid att känna mig otroligt snygg, och det är viktigt att ens vänner får en att må bra i sig själv, inte sant? Dansstegen som han lär mig, är riktigt bra och jag blir en kung på dansgolvet, tack vare honom.. Underbara vän..

Sällan får jag umgås ensam med honom, för han är så populär bland sina vänner, men jag vet ändå att jag är en av hans favoriter och att jag alltid är välkommen till honom. Det kallar jag en riktigt bra vän!

Ska nog ta en sväng på vägen hem sen för att hälsa på honom och se vad han har att erbjuda och hjälpa mig med idag..