Smärta

Gör mycket ondare på ryggen idag än vad det gjorde igår.. Kanske för att jag jobbar? Har försökt proppa i mig en del alvedon idag, och det hjälper, mjaa, lite åtminstone.. Alla på jobbet var så söta när jag kom imorse, frågade hur jag mådde, sa att jag skulle säga till om jag inte orkade jobba, de gör allt för att jag ska slippa resa mig från kassan.. Kan ju inte ens köra bort korgarna (då man ofta lyfter dem i samma veva) - söta arbetskamrater!!

Återigen, jag förstår mig inte på dig, inte någonstans.. Men jag har gett upp att ens försöka förstå längre.. Det är inte värt det, det slösar bara på min tid.. Tid som jag kan använda till så otroligt mycket annat! Nej.. Det är allt jag har att säga.. Goooooodbye!

Jobbar 4 timmar till nu, sen ska jag hem och laga god middag, för att lite senare möta upp Ann, Malin (Anns vän), Patrik och hans kusin för något glas tillsammans på söder och en massa skitsnack.. Ska bli mycket trevligt!

Och återigen, förlåt mamma.. Det var inte min mening alls att det skulle bli så knäppt.. Jag älskar dig!!

Minns ni min artikel i Frida för ca ett år sedan? Damn vad tiden går fort.. Sedan dess har man opererat sig ytterligare två gånger..

 

 
Enköping 2008

Minns ni, Ab, Right, Emelie, Tobbe o Erik? Damn, känns alldeles för länge sen!!

Ab är glad över pizzan!?

Söta Emelie!

Emelie gillar min rumpa? Jag plockar smultron, så det så!!

Mätt o belåten efter pizzan i solen :)

Innan enköpingsfestivalen, första kvällen :)

 


Min vän, TammyBoy!

Ja.. Nu är det sjukt länge sedan jag träffade lilla Tammy.. Han skulle ha följt med ut den helgen då Oscar var i sthlm, men sen blev saker som de blev, sedan dess har vi knappt hörts nånting.. Ringde honom i lördags dock, riktigt kul att höra hans röst igen och att han faktiskt saknar mig också.. Vi uppdaterade snabbt varandra om vad som händer i våra liv och bestämde att vi skulle köra en FUCKA UR-kväll så snart som möjligt.. Lilla gubben, han sprider så mycket glädje så det är inte konstigt att man saknar honom!

Finns det ens någon som INTE gillar honom? Ja, okej skulle vara mamma då.. För er som inte vet historien så började Tammy porrdansa bakom min kära mor när vi alla var ute tillsammans i höstas.. *skrattar ihjäl mig*.. Mamma visste inte vem det var o var ganska så berusad så hon blev otroligt sur.. Men sen har Tammy raggat lite på mamma via telefon sen dess och det gjorde nog henne gladare? ;) Haha..

Me and Tammy på Högbergs.. Looong time ago!

Jag, Tammy o Johan på Högbergs.. Vi la båda in en stöt på honom - NOT! hihi

 

Danskungen nr 1!! Bästa ever.. Här dansade han Carlton-dansen för mig på ett förkrök hemma hos mig, haha..

 

Jhonny älskar också Tammy! Eller är det Tammy som älskar Jhonny? Hmm..

 

Tammy o Christian på tåget in till söder.. Tammy ser.. Jaa.. Full ut kanske? Eller bara flummig som alltid? ;) Christian, din lilla gris - dig saknar jag också!