Underbar helg

Yes.. Även om min kropp har mått sämre än någonsin i helgen så har jag ändå haft en helt underbar helg..

I fredags åkte jag hem till Emma, åt middag ihop och drack lite vin.. Sedan åkte vi hem till Piere, grillade, snackade skit och drack ännu lite mer vin.. Tog en taxi hem till mig, snackade lite skit, varpå min kropp började svika mig totalt igen.. Som tur var kom Joel över precis när Emma skulle åka hem och höll mig sällskap.. Förlåt för hur jag var och tusen tack för allt du gjorde för mig då.. Riktigt läskigt när det blir sådär :(

Lördagkväll spenderade jag med Joel, Niklas och Emelie.. Åt middag på Faros (alltid lika gott - mums!) och tog oss sedan hem till Niklas i Södertälje och lite senare gick vi ut på hamnmagasinet i Södertälje.. Dansade, snackade massa skit, drack goda drinkar och bara njöt av att kunna sitta utomhus.. Även om min kropp inte var där den borde vara då heller, och jag var otroligt osocial och trött så hade jag ändå en riktigt trevlig kväll - tack för det!

Fick världens kram av Khassi och Linn idag på jobbet - just för att de hört hur jag mått.. De ville först skicka hem mig, men envis som jag är så ville jag försöka jobba - och det är jag glad över att jag gjorde, för jag har haft en av de roligaste dagarna på jobbet hittills..

Satt ute och njöt av solen på lunchen varpå Linn kommer ut och vi sitter och snackar en massa skit.. Bestämde oss sedan för att ses i veckan för att hitta på något ihop.. Riktigt kul! Hon är en otroligt omtänksam och gullig tjej - precis såna som jag älskar att umgås med!

På kvällen var det bara jag, Khassi och Soren kvar.. Tiden bara flög iväg.. När vi väl hade stängt butiken började vi diskutera knäppa kunder och till slut låg alla tre på golvet och kiknade av skratt.. Länge sedan jag skrattade så otroligt mycket! Behövde det mer än någonsin.. :)

Nej, nu ska jag försöka fixa i mig någon mat (fast jag inte alls är hungrig), städa lite och sen slänga mig i sängen.. Ikväll ska jag somna tidigt!!

Sovgott!!En massa bra samtal

Inatt satt jag uppe bra länge och pratade med allt och alla i telefon.. Hade bland annat ett långt samtal med Tammy - aldrig hänt förut och lite senare ringde Oscar - "Har du något gottit där inne?" Har längtat efter någon att skratta med när det gäller det uttrycket.. Höhö..

Som jag sa till Carl igår.. Jag är så jäkla lycklig för tillfället.. Har de bästa människorna i mitt liv.. Så att säga hejdå till vissa som inte förtjänar mer tid, inte ens en enda tanke till - blir nu inget problem.. I'm moving on! Blickar framåt och drömmer om en underbar framtid :)

J - du är underbar!

Besviken

Riktigt besviken är jag idag.. Mer om det kommer lite senare!

Idag är jag uppe tidigt.. Ja, jag börjar nog bli vuxen med tanke på att jag sällan kan sova längre än till halv tio utan att få ångest över att jag sover bort halva dagen (med undantag de dagar då jag jobbar).. Jag ska snart börja göra mig iordning för en tripp till Länna.. Måste byta ut min telefon som jag köpte igår.. Luckan ska väl knappast glappa när den är helt ny? Efter det blir det ut i solen för att lite senare träffa Tammy..

Ikväll blir det förhoppningsvis grillning hos Piere - kan bli riktigt trevligt! Har dock inte ens kollat vad det är för väder.. Men det skulle ju bli fint väder idag så det hoppas vi på! :)

Jag får önska er alla en underbar fredag!