28/10-11

Godmorgon! Tog en riktig sovmorgon idag men nu är jag uppe! Varit ute med hunden på en långpromenad och har precis smörjt in mig med brun-utan-sol, jag som absolut inte får sola får köra på bus istället ;)

Tänkte ha en riktig fixa-mig-själv-dag idag! Duscha, göra ansiktsmask, måla naglar osv.. Sedan måste jag försöka få ordning här hemma innan älsklingen kommer hem.. Man orkar ju så sällan ta tag i disk osv när man jobbar så mkt i veckorna :)..

Vad ska ni göra idag? :)

Snart vinter in Sweden!

Har alltid hatat vintern, ja fram tills förra året.. Tack vare min K så älskar jag numera vintern! Varför? Svaret är snoooowboard! Bara åkt en vinter men har redan hajat alla grunder så nu ska jag bara slipa på de i vinter och bli grym!! ;)

Här går ni en otroligt snygg bild på mig i min fina snowboard-outfit!

Turkiet 2011

Jag o mamma åkte ju iväg på en mor-dotter resa till Turkiet i slutet av sommaren och det var verkligen grymt! Träffade så många sköna människor där nere så jag vill verkligen tillbaka.. Thailand är ju mitt andra hem men nu gillar jag marmaris minst lika mycket :D någon som varit där?!

3 utomlandsresor på mindre än 11 månader, önskar att jag hade råd och tid att resa så pass mycket varje år.. Lottovinsten, vart fan är du?