Dagen idag

240 jobbtimmar på en månad, hur ska man orka? Mer än hälften är gjort och inget liv har man kvar heller. Tvätta kläder, städa, laga mat - vad fan är det? Det enda man orkar och hinner är sova (knappt det), vila i soffan, jobba, jobba, gå på toa och duscha (ibland)..

Hur som helst.. Idag har jag hunnit vara med Bejb hemma hos honom då hans bror fyller år, åt god cheescake, även om jag halvt höll på att somna vid matbordet.. Sen åkte vi förbi mamma och Janne för att mata lilla Maja. Åter hemma igen har jag faktiskt (ÄNTLIGEN!) rensat min dator lite, så nu går det väldigt mycket fortare att surfa. Vilket gör det också, tusen gånger roligare att blogga och lägga upp bilder :)

Vad ska folket göra i helgen? Ni vet redan vad jag ska göra... Jobba... 26 av 48 timmar. Wish me luck :)

Godnatt! :)

Outletkläder på nätet?!

Om ca 9 dagar drar vi till Grekland, jag och Bejb. Äntligen! Som jag längtar!

Jag skulle dock behöva köpa lite, (eller en hel del) nya kläder och speciellt sommarskor! Någon som vet någon bra sida på internet (eftersom jag jobbar dygnet runt och inte hinner shoppa efter jobbet som vanliga människor) som har hyfsat billiga kläder/skor? HELP ME PLZ :)

Godkväll!

Heeelt slut efter jobbet idag.. Ska strax gå och lägga mig :) Himla skönt!

Både igår och idag har varit riktigt jobbiga dagar för mig, psykiskt.. Pga ett par "väl valda" meningar som en närstående människa gav mig igår.. Det är svårt att inte ta åt sig av saker och ting ibland, när det kommer ifrån en så pass nära människa. Det är även lika svårt att glömma allt som hänt i ens förflutna, och samtidigt svårt att inte bli stressad över framtiden.

Varför är man så jäkla lat ibland? Ingen som har någon överskottsenergi att dela med sig av? ;)