Firar 50 nästa vecka ;)

Jag fyller snart år, blir riktigt gammal iår (26) ;) och en tjej i klassen fyller 24 så vi ska ha 50 års fest tillsammans nästa fredag. Fler än jag trodde tackade ja, vilket ju är superkul! :D därför är jag nu på väg för en liten shoppingrunda med bästis för att hitta något snyggt att ha på mig! Hoppas jag hittar det jag vill ha :)

Bjuder på en bild på vår lilla tjej som blivit stor och för tillfället löper, mindre kul :P

Kolla Aftonbladet!

Finns flera artiklar om hudcancer som kommit upp under dagen nu. Det är snart vår/sommar igen och oavsett hur underbart det faktiskt är att sola så försök alltid ha de farliga faktorerna i bakhuvudet när du solar!

Det händer inte ofta att man drabbas av hudcancer i ung ålder, som jag skrivit många gånger, men det händer, titta bara på mig. Det händer och det är ingen rolig historia att leva med, åtminstone när det aldrig riktigt försvinner.

Jag var så otroligt glad över att snart kunna friskförklaras men nu är jag lite tillbaka på ruta ett igen. Kommande kontroller och nya leverfläckar poppar upp lite här och där. Som jag sa till min pojkvän, snart ser hela min rygg ut som ett stort ärr om det fortsätter med fler operationer i framtiden. :P

Det enda jag hoppas på nu är att någon gång i framtiden kunna friskförklaras för gott! :)

Opererades i jan igen..

I början av januari hittade jag ytterligare en leverfläck som kliade. Bokade tid hos min hudläkare och mycket riktigt hittade hon en som hon misstänkte vara "farlig" och ville ta bort den direkt..

Två veckor senare (den 17e jan) opererades jag då igen.. Två fläckar togs bort och ca en månad senare fick jag mina provsvar. De var aktiva båda två men än så länge inte elakartade. Skönt att de togs bort i tid hur som helst..

Det sura i allt detta är att jag varit utan operation nästan fyra år och vid fem år utan operation friskförklaras man. Jag var så nära, och nu så långt bort igen..

Jag försöker att inte ta hårt på detta, jag är ju så van numera. Men innerst inne känner jag ändå en enorm besvikelse. Vill bara att detta ska vara över. Slippa denna oro och framtida operationer. Över 10 år har gått sedan första operationen.. Och minst lika många operationer har gjorts. Nu får det räcka tycker jag. Tack för mig . :)