Jobbfolk hos mig på fredagar..

Jaa.. För tre veckor sedan på fredagen var Kim från jobbet hemma hos mig, drack vin, snackade skit o skrattade gärnet.. Och förra fredagen var både han och Victor från jobbet här.. Drack vin igen, snackade skit o käkade nattmat på Vegabaren.. Superdupertrevligt! Vi har dessutom planerat in en kväll nästa helg igen.. Ser fram emot det! Har alltid lika trevligt med de människorna :D


Kim och Victor


 

 

 

 

 

Min senaste operation

Jag opererades ju senast för min hudcancer i oktober iår.. Det har fortfarande inte läkt helt och det blir infekterat till och från, riktigt jobbigt! Kommer få ett riktigt fult ärr där.. Men what to do? :)

Idag ska jag i alla fall skicka in alla papper på min senaste operation till mitt försäkringsbolag så att jag kan få ut lite pengar.. Ärrersättning :)

Falska människor

Tyvärr så slutar man aldrig förvånas över hur falska människor kan vara ibland.. Det som dock senast förvånade mig var en vän som kastade skit på tjejen han träffat hur länge som helst o sa att han var allt annat än intresserad av henne, att han bara umgicks med henne för att hon ville umgås med honom.. Vad har han gjort nu då? Jo, flyttat ihop med henne.. Jag förstår mig bara inte på hur man kan sitta o snacka skit om någon som man, trots allt, tycker väldigt mycket om? Nä, sånt finns inte i min värld..

Har ni stött på några riktigt falska människor i era liv?