Första skoldagen!

Godmorgon! Sitter för tillfället på tåget inåt stan.. Första skoldagen idag och jag är helt stört nervös! Förstår inte varför eftersom jag i princip aldrig blir nervös längre, trodde jag hade glömt bort helt hur man gjorde haha.. Finns ju ingen anledning att vara nervös, verkligen inte! Men nu är jag det så ska bara försöka göra det bästa av situationen. Känns ju sådär extra bra att mitt tåg står stilla mellan två stationer, sista jag behöver just nu känner jag!! Gaaaah håll tummarna för mig nu, okej?  :)

Skitseg!

Varit ute massor idag med grisen, så nu när jag äntligen kommit hem är jag helt sluuuut! Blev först en ganska lång powerwalk, hem och vända för att sen möta upp mammas man och deras hund så de fick springa och leka av sig. Nu ligger grisen helt utslagen här intill mig och jag försöker samla kraft till att laga middag ;) blir fläskkotletter med ris och chilibea och såklart en riktigt god sallad till. Låter gott va? ;) lohmanders chilibea rekommenderar jag verkligen till alla som inte smakat den ännu. Jag dör för den! Har den till skitmycket! Nuggets, stekt lax, kött ja you name it!

Dagens..

img_9902 (MMS)

Dagens frukost! :) yoghurt med müsli, ostfralla med ost och äppeljuice. Älskar ledighetsfrukostarna, ni vet när man har tiden att göra en ordentlig frukost och njuta av den. Har så svårt att äta ordentligt på morgonen när jag går upp tidigt, är inte ens hungrig då :/ måste fan försöka ändra på det nu när jag MÅSTE få i mig ordentligt innan skolan! Ska faktiskt vila en stund till nu, varför ska sängen vara så skön för haha? Sen blir det ut och gå på en powerwalk med grisen!