Inte alltid lika positiv syn på min hudcancer

Som ni vet och som många undrat över är hur jag lyckats vända hela min situation med min hudcancer, till något så positivt som jag gjort.. Jag har alltid försökt se det på ett positivt sätt och göra det bästa av situationen men tro mig, det är inte alltid så lätt.
 
Jag har mått väldigt dåligt under mitt liv, psykiskt, under perioder och under de perioderna har det varit svårt att se det positiva med det jag tvingats gå igenom, och det är kanske inte så värst konstigt egentligen.. Min hudcancer har aldrig varit anledningen till att jag mått dåligt psykiskt och kanske är det just därför jag ändå kan se på det så pass positivt som jag kan.. 
 
Vad exakt det är jag mått dåligt över är inget jag vill gå in på närmare här för tillfället och det är nog heller ingenting som är jättekul för andra att läsa men det jag menar med det hela är att jag har haft det väldigt tufft men jag försöker ändå hela tiden vända saker och ting till det bättre och se det dåliga i allt det bra. För en sak är säker, man kan lära sig något av allt! Även de svåra stunderna här i livet. Det är svårt att se och förstå vad man skulle kunna lära sig när man väl befinner sig i en tuff period men efteråt kan jag lova att det på något sätt leder till att man lär sig något nytt, något bra att ta med sig i framtiden.
 
Och det är precis så det är med mig och min hudcancer, det har varit tufft och det är många tankar som far runt i mitt huvud omkring detta (inte så värst mycket längre dock, även om såna stunder kommer) men gud så mycket jag lärt mig! Tack vare det är jag personen jag är idag, en person jag tycker mycket om att vara och en väldigt levnadsglad människa. Jag är mer tacksam över det jag har, tar inte saker och ting för givet och jag vet att livet skulle kunna ta slut när som helst och försöker verkligen vara tacksam över det liv jag lever. och som flera av er kanske vet har jag texten "what doesn't kill you, only makes you stronger" tatuerat på låret. och det är så sjukt jä*la sant och några ord som alltid kommer finnas med mig, genom hela livet.
 
tack och godnatt på er. 
 
Denna är så himla sann, en text jag tycker så mycket om så att den även får pryda min mobil :)
 
 
 

Kommentera inlägget här :