Firar 50 nästa vecka ;)

Jag fyller snart år, blir riktigt gammal iår (26) ;) och en tjej i klassen fyller 24 så vi ska ha 50 års fest tillsammans nästa fredag. Fler än jag trodde tackade ja, vilket ju är superkul! :D därför är jag nu på väg för en liten shoppingrunda med bästis för att hitta något snyggt att ha på mig! Hoppas jag hittar det jag vill ha :)

Bjuder på en bild på vår lilla tjej som blivit stor och för tillfället löper, mindre kul :P

Kommentarer :

#1: Lena & Åsa

Hej,


Vi är två sjuksköterskestudenter från Sophiahemmets högskola som ska skriva uppsats i vår. Vi ska skriva om unga vuxnas (20-29 år när det startade sin cancerbehandling, men kan vara äldre idag) upplevelser av sjuksköterskans stöd under sin cancerbehandling. För att genomföra detta ska vi intervjua 6-8 unga vuxna som har genomgått en/flera cancerbehandling/ar. Är detta något du tycker verkar intressant och skulle vilja delta i, mejla gärna oss på någon av följande adresser för mer information:

[email protected]

[email protected]

Vänliga hälsningar

Åsa & Lena

skriven
#2: Bianca

Hej,

Jag är skribent för magasinet Kronans droghandel. Jag kommer skriva ett större tema om cancer. Ett inslag är "Min historia" där jag tänkte att någon som haft hudcancer, men som mår bra idag berättar om sin sjukdom. Skulle du vilja vara med och berätta?

Kontakta gärna mig på nedan e-post om du är intresserad:
[email protected]

Vänligen,
Bianca

skriven
#3: Maria

Hej!

Jag är en tjej på 26 år. Fick för ca en månad sedan komma på en akut kontroll av leverfläck som jag hade på skuldran. På sjukhuset tog de bort den på en gång med operation. 7 stygn. Det visade sig vara hudcanser. Ska operera mig igen nästa vecka för att kolla så att den ej spridit sig. Hur många stygn fick du? De sa samma sak till mig att jag är för ung, men tydligen inte. Jag har fler fläckar. Men de tyckte att hudkostymen såg bra ut. Så nu hoppas jag att det inte sprider sig.

Svar: Hej Maria! Hittade ingen adress till dig så får svara här! Minns inte hur många stygn det brukar bli för mig.. Första var över 16 tror jag men det var också det största, de sista jag tog bort i januari var 6 och 7 st tror jag!
Det är nog ingen fara ska du se! Många kan ha någon enstaka fläck som är elakartad men fortsätter sedan inte :) kramar!
elin andersen

skriven

Kommentera inlägget här :